facebook pinterest You Tube

donderdag 31 december 2015

Motherhood lay-out

Hey hey allemaal,

De laatste dag van het jaar. Wat brengt het nieuwe jaar?
Tijd gaat zo snel.
Om dit jaar af te sluiten wou ik deze lay-out aan jullie laten zien. Het is er één vanuit de oude doos één van de eerste hier op mijn blog, maar zeker niet de laatste.

Hope you enjoy it.

Ik ben eigenlijk beginnen Scrappen, omdat ik het allemaal een beetje saai vond om gewoon wat foto's in een album te plakken. en vond het al snel verslavend worden. Het geeft toch dat tikkeltje meer, een gevoel opwekken en een mooie herinnering creëren.


Een beetje meer over deze pagina.
Het ben ik samen met mijn zoontje Elijah ondertussen 10 jaar oud. deze foto's dateren van 2007 dus al een tijdje geleden.






Mama worden voor de eerste keer was toch wel een enorme verandering in mijn leven en ik denk wel dat dat geld voor elke kersverse mama. Een zorg en verantwoordelijkheid voor de rest van je leven. Ik kan alleen maar zeggen koester elk moment, want voor je het weet zijn ze groot.
 

donderdag 24 december 2015

explodingdoosje

Hallo allemaal,

Ik wil jullie alvast een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toewensen.
 
Hoe kan ik dat beter dan deze  heel leuke exploding doosjes te laten zien. De meeste dingetjes die ik maak zijn vaak om cadeau te geven ,en ik probeer deze dan ook op foto of video vast te leggen, als herinnering voor mezelf en te delen met jullie.
geniet er van.



woensdag 16 december 2015

Mijn eerste mini album

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik aan jullie mijn allereerste mini album tonen.
Ik heb dit gemaakt voor mijn schoonzusje Amber.
Dit album was een work kit met handleiding dat ik op een hobby beurs had gekocht met een touch van mezelf mocht het resultaat er toch wel zijn.

Enjoy en laat gerust weten wat jullie er van vinden.
 
 







 
Het zakje heb ik gemaakt van de overschotjes papier
 
 

zondag 13 december 2015

Afscheidscadeautje

Vorig jaar rond deze periode heb ik een afscheidscadeautje gemaakt voor de kids en verzorgsters van mijn jongste kapoen.
Het was toch wel een beetje emotioneel aangezien er voor Matis een nieuwe mijlpaal in zijn leventje aanbrak.
Afscheid nemen van de crech waar hij sinds 3maanden oud tot zijn 2 en half jaar verbleef heeft heel wat gevoelens bij me losgemaakt, deze mensen hebben zo lang voor hem gezorgd en hebben dat super gedaan. Op zijn laatste dagje zijn er dan ook heel wat traantjes gevloeid.
 
 

Toch wel een heel mooie herinnering aan die tijd



Ik kan alleen maar zeggen dat je deze periode moet koesteren, want voor je het weet gaat je kleine spruit naar school.                                                                                                                                                                                                                                           

Het hoeft misschien niet alleen als afscheidscadeau worden gebruikt, maar kan misschien ook een leuk idee zijn voor toekomstige mama's als suikerboontjes rond deze kerstperiode.
De foto's die je ziet waren sleutelhangers voor de verzorgsters, maar ik denk voor meter of peter ook wel een leuk hebbe ding.
 

vrijdag 11 december 2015

Christmas Time

Hey hey,

Waar beginnen?
Waar misschien beter beginnen dan de kerstperiode. Om een beetje in de sfeer te komen wou ik dit graag met jullie delen.
Ik genoot gisteren avond van een rustig avondje tv kijken. Je kent het wel gezellig onder een dekentje met een tas koffie,  een mooi zicht op de kerstboom. Wat moet een mens nog meer hebben. Ik dacht bij mezelf ik neem mijn fototoestel en neem wat foto's om dit momentje vast te leggen. Daar hou ik wel van sfeervolle dingetjes vastleggen om ze misschien daarna te kunnen verwerken in één van mijn scrap ideeën of knutselwerkjes.


mijn boompje
By


Night

een
 
winterse
kerstboom
 
GEZELLIGHEID
Toch wel iets waar ik veel belang aan hecht. Met nog wat kleine details kan je een heel ander gevoel creëren in huis. Zeker in een donkere,koude periode als deze geeft dit mij toch een warm en licht gevoel. Het gevoel van
 CHRISTMAS TIME !

woensdag 9 december 2015

Even kennismaken


Hallo allemaal!
 
 
 

Een kleine introductie is misschien wel op zijn plaats.

Zoals jullie misschien al wel weten is mijn naam Priscilla Beullens.
Ik ben een getrouwde dame met twee pracht van kinderen Matis 3jaar en Elijah 10jaar mijn ventje Jelle, soms het derde kind in huis :-), maar een lieve speelse man en een goede papa.
Huisdieren mogen ook niet ontbreken, en dat zijn Roucky en Nirvana onze woefkes.

Dit hier is helemaal nieuw voor mij en ik hoop dat ik naar de toekomst alleen maar kan groeien en dat ik jullie niet al te snel ga vervelen.
Mijn bedoeling is dat ik mensen kan inspireren. Het gevoel van creatief bezig zijn. Dat kan gaan van homedeco tot het kleinste knutselwerkje. Tijd maken voor jezelf en dit allemaal in een wel druk en hectisch leventje.
 
 
Dan kan ik alleen nog maar zeggen veel lees en kijk plezier.
reacties zijn altijd welkom.